Det kostar att ligga på topp

image105
Jag skickade lite frågor till vår säljare på Myresjöhus idag och fick svar senare på dagen. Micke undrade om vattenavrinning och "skvättkant" i garaget och jag hade bla frågor om snedtaket på övervåningen. Svaren vi fick är att vattenavrinning är tillval, men det är ju ett måste om man tex ska rulla in en snöig bil i garaget osv. Skvättkanten ingår (en plastkant som går upp en liten, liten bit på väggen så att man inte blöter ner väggen om man spolar av golvet). På övervåningen har vi valt gipsplank i taket för att spara in på något, men det har vi omvärderat efter svaret att om man har gipsplank i taket blir det även gipsplank på snedtaken. Inte aktuellt, så där blir det ytterligare ett tillval.

Förra veckan kom även fakturan för bygglovet och det var inte heller gratis, så det kostar att ligga på topp som sagt. Mycket pengar ut men inget konkret att ta på. Förhoppningsvis kommer det kännas helt annorlunda när vårt fina hus är klart och vi kan flytta in :). Knappa 10 månader kvar...

Kommentarer
Postat av: Erik

Hej, skoj att läsa om ert Kornett hus. Vi bgger också ett Kornett som är mycket likt er. Rött tegel och träfasad med samma färger. Hoppas allt går jättebra för er.

MVH Erik

2007-11-21 @ 19:07:00
Postat av: anette

Erik: Så kul att ni också ska bygga Kornett, vart ska ni bygga någonstans? Hur långt i processen har ni kommit? Lycka till ni också och kul att du hittade hit!

2007-11-21 @ 20:43:26
URL: http://vibyggerhus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0