Det händer saker kring tomten

image77

På vår promenad igår gick vi förbi tomtområdet och såg att det hänt ännu mer än för en vecka sedan. Det är nu uppfyllt med grus och utritat röda markeringar där gatan ska asfalteras, el, fjärrvärme och vatten är framdraget, inklusive el till framtida lyktstolpar. Tänk att det kommer stå färdiga hus på flera av tomterna inom ett år! Vi träffade även två blivande grannar så nu vet vi vilka alla är som bokat tomt hittills, 7 av 11 tomter är formellt bokade. Flera av dem är kompisar till barnen från skolan och dagis och det verkar bli ett riktigt trevligt område, det känns verkligen jättebra. Färgerna blev inte alls så klara här på bloggen som i Photo Shop, nån som vet vad det beror på?

Allt blir som sagt inte som man tänkt sig. När vi skulle börja måla igår visade det sig att den burk som maken trodde innehöll Alcros Shi Take istället innehöll rester från ommålningen av Idas rum. Hennes rum är grönt.... Så följetongen med hallen fortsätter i veckan, återkommer med bilder när vi börjar bli klara.

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Vad spännande med husbygge:)

2007-10-14 @ 20:51:46
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se
Postat av: Anonym

Madeleine: Ja, för andra som inte bygger är det nog helt ointressant med bilder på en fjärrvärme-markering, men för oss är det stort :).

2007-10-14 @ 20:59:55
URL: http://vibyggerhus.blogg.se
Postat av: Kim

Så kul, grattis till aktiviteten :)

2007-10-15 @ 08:31:32
URL: http://husikavlinge.blogspot.com
Postat av: Sigmundhelen

Thank you for the resources. Keep up the good work!

2009-01-13 @ 20:34:45
URL: http://sigmundhelen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0