Tillval: Trappa

image95
Från hallen går man upp till övervåningen via en L-formad trappa från Snickarlaget. I Myresjöhus standardutförande är den i eklaserad furu vilket vi inte vill ha. Vi har därför valt en trappa i ek med ett räcke som heter Funk. Räcket liknar det på bilden (som kallas Soul) och har spjälor i 15 mm rostfritt stål, men i stället för ledstången på bilden har vårt räcke en rund ledstång som är ca 5 cm i diameter. Vi tycker att den känns modern och passar stilen på huset bra. Som ytterligare tillval kommer utrymmet under trappan att byggas in så att vi får ett extra förråd, förvaring kan man aldrig få för mycket av. Förslag på hur man inreder ett sådant förråd för att utnyttja ytan på bästa sätt mottages dock tacksamt, det känns fortfarande som lite av en utmaning :). På den här bilden kan man se hur förrådet under trappan ser ut.

Privat bild tagen i visningshuset i Malmö.

Kommentarer
Postat av: Kim

Vad gäller trappan skulle jag egentligen helst av allt ha en av modell Zäta (se bild nedan), men Zäta-trapporna kräver ett vilplan om den inte ska vara helt rak, vilket vi inte fick ihopa på det utrymmet vi har tillgängligt, tyvärr.

http://www.snickarlaget.se/swe/galleri/tr189large.jpg

Trappförråd är ett tillval som även vi har gjort. Planerar att dels ha det som teknikrum så att vi får bort larm, internetrouter och dylikt från hallgarderoben, och dels förvara ytterkläder som inte är i säsong där. Bara lös planering än så länge dock.

2007-10-31 @ 08:43:44
URL: http://husikavlinge.blogspot.com
Postat av: Inredningsgalen

Du är välkommen in till mig när du vill!
Låter jättefint med Gotlands känsla! Gillar verkligen fårpälsen mot allt det vita. Favoriten just nu ligger på golvet inne på hemma kontoret, ett ljusgrått. Skall skaffa ett och ha framför det "öppna spisen" här hemma!
Ha det gott!

2007-10-31 @ 11:01:24
URL: http://www.inredningsgalen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0