Ny bokbeställning

image180
Eftersom det troligen inte blir någon resa till Gotland i sommar (vi ska bl a måla nya huset) så beställde jag istället boken Café Gotland. I den kan man läsa (och drömma) om ett stort antal caféer på ön och det bästa av allt, få recepten till deras egna favoriter. Jag gjorde även ytterligare ett försöka att beställa Paolo Robertos kokbok Mina fastrars mat. Den har varit slutsåld länge och när jag första gången fick besked att den gick att beställa så gjorde jag det, glad i hågen. Efter två dagar fick jag besked att boken var slut och hade tagits bort från min beställning! Tur att jag beställt Två systrars söta så at jag hade något att trösta mig med. Nästa gång jag fick besked att boken fanns på lager hade den tagit slut igen innan jag var hemma från jobbet och kunde göra en beställning. Tredje gången gillt hoppas jag på nu, återkommer med rapport om några dagar. Tills dess boken landar här går det att provläsa den hos Adlibris.

Kommentarer
Postat av: Skatan

Men så kul att hitta hit!

Jag kommer tillbaka :)

Önskar en trevlig kväll!

//Okänd skata

2008-01-22 @ 16:33:57
URL: http://www.omlivetiettskatbo.blogspot.com
Postat av: Tindra som jag

Hej, kikar runt lite bland mina favoritbloggar. Tänkte tipsa om att på bokus.com kan du beställa boken fast den är slut, de levererar vecka 6.
Jag har också beställt boken, tror den är riktigt bra.

/tindra som jag

2008-01-22 @ 20:08:11
URL: http://www.tindra-som-jag.blogspot.com
Postat av: anette

Skatan: Välkommen tillbaka och tack detsamma!

Tindra: Tack för tipset, nu har jag också gjort en beställning hos bokus.

2008-01-22 @ 22:54:08
URL: http://vibyggerhus.blogg.se
Postat av: Anne

Åh! tack för tips om boken, vi ska nämligen åka till Gotland i sommar och denna boken är ju perfekt! Var roligt att kanske hitta en riktigt pärla bland alla cafeer som finns där. :)

2008-01-22 @ 23:01:07
URL: http://www.anness.se
Postat av: Anette

Har min släkt på Gotland! Älskar den ön :)
Köpte just den där Café boken i sommras när vi hälsade på och det är ju verkligen så grymt härligt att se alla godsaker samt härliga ställen att fika på...

2008-01-23 @ 09:57:37
URL: http://nettansliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0