Mer till kameran

Efter tips från Emelie beställde jag några nödvändigheter till mina objektiv, något som jag borde gjort för länge sedan men inte kommit mig för. Det blev UV-filter till båda, motljusskydd till båda och ett närbildsfilter +4 till 50 mm-objektivet. Jag gjorde beställningen i måndags och idag landade paketet i brevlådan, tack för den snabba servicen! Det kliar i fingrarna efter att få testa, kan det inte bli ljust snart???

När jag packade upp motljusskydden insåg jag snabbt att jag behöver en ny kameraväska också, eller i alla fall en till. Den jag har nu rymmer med nöd och näppe kamerahuset och de två objektiven. Visst, det är väl inte alltid man har med sig allt, men att åka iväg med endast 50mm-objektivet känns (än så länge i alla fall) lite begränsande. Sååå, en ny kameraväska får nog bli något att önska sig i julklapp.


Kommentarer
Postat av: Linruz

Åh vad kul.

Har varit sugen på närbildsfilter länge nu. Ett macro ligger inte riktigt överst på prioriteringslistan och då känns en lins som ett bra billigt alternativ.

Ska bli spännande att se bilder sedan.

Är du nöjd med objektivet annars???

kram Lina

2009-10-29 @ 07:47:17
URL: http://www.linruz.se
Postat av: anette

Lina: Än så länge jättenöjd med objektivet, otroligt ljusstarkt jämfört med kitobjektivet. Tyvärr har jag inte hunnit testa det så mycket än, sitter här på jobbet och längtar hem :).

2009-10-29 @ 11:22:28
URL: http://vibyggerhus.blogg.se/
Postat av: Weronica - En mammas dag

Spännande med närbildsfiltret! Jag har varit nära att klicka hem det ett antal gånger, men inte kommit till skott ännu. Det skall bli kul att se när du har testat! Kram

2009-10-29 @ 11:41:58
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: Mia

Åh närbildsfiltrena var ju asroliga att prova, tack för jag fick:) Väntar med spänning på nya bilder på den übersnygga nya bryggarn här nu:) Kramis

2009-11-04 @ 11:48:16
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Postat av: Inspirera Mera

Åh vad härligt med nytt till kameran!

Kram Sandra

2009-11-14 @ 18:01:03
URL: http://inspireramera.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0