Hallen

Här kommer de utlovade bilderna från hallen. Krokarna är uppe och även en brevkorg från Bruka. Vi är jättenöjda, det blev precis som jag hoppades. Det vi inte använder varje dag förvaras i skjutdörrsgarderoben  som finns mellan hallen och tvättstugan, precis till vänster utanför bild. Nu är jag på jakt efter en pall så att barnen slipper sätta sig i trappen och ta på sina skor.

Foton: Privata

Baka, baka liten kaka...

Nu när Cosas har kalas tänkte jag passa på att beställa en ursnygg äggklocka som jag tittat på ett tag. Jag har inte kunnat bestämma mig för viken färg jag vill ha, men har till slut fegat ur lite och bestämt mig för en svart. De färgglada är jättesnygga, men jag tror ändå att den svarta blir bäst hos oss. Jag tror det blir snyggt med en retro äggklocka i vårt i övrigt moderna kök.

Till hallen

Idag ringde de från Lindholms om att de krokar vi beställt hade kommit. Förhoppningsvis hinner jag hämta dem imorgon så att vi kan få lite bättre ordning på våra kläder i hallen. Till de vuxna blir det David från Edblad & Co, och till barnen Mama från Essem. Förhoppningsvis blir det lite ljusare till helgen så att jag kan visa bilder på det färdiga resultatet.

I hörlurarna just nu: Michael Bublé

En riktig feel good-låt!


Stockholm

Igår åkte Åsa, Eva, Jennie och jag till Stockholm och hade en heldag med fika (på Vetekatten) shopping, prat, mera shopping, lunch, ännu mera shopping, fika igen....ja, ni fattar va? :) Vi åkte vid åtta-tiden och var hemma igen vid midnatt. Stort tack tjejer, det var verkligen en toppendag!
En av de första butikerna vi besökte var Iris Hantverk. Där blev det ett inköp till köket, nämligen en disktrasa(!?).  Det blir alltid lite roligare att torka med en snygg disktrasa och denna matchar matrumstapeten klockrent :).

Ett antal butiker (mest kläd-dito) senare hamnade en kökshanduk från Marimekko i påsen, tillsammans med fyra vita blockljus från Cult som till advent ska pryda min Changefyra. Lite annat smått och gott fick också följa med hem, men då bilder saknas får vi ta det en annan dag.En fantastisk middag på Café Nero fick avsluta dagen. Jag åt Papardelle med Karl Johansvamp, helt underbart gott. Till det ett par glas rödvin och som avslutning en mumsig efterrätt med choklad och hallon. Tack Åsa för att du tog med oss dit!

Foton: Privata samt från Café Neros hemsida

Sängen

Vi hade en underbar barnfri helg, med lunch på stan, lite shopping (äääntligen lite nya jeans) china-mat till middag och några bra filmer. Vi hann även med ett par långpromenader, men framför allt, vi hittade "vår" säng.

På Sova-butiken fick vi jättebra hjälp och hade helst inte lämnat den säng vi till slut fastnade för, Kornö från Carpe Diem. Som en kollega beskrev det, det känns som att bli omfamnad när man lägger sig i den, helt underbart! Den är tyvärr inte helt gratis trots att de har 20% på den just nu, så det blev ingen beställning där och då, men jag hoppas att vi kan ha en hemma till jul.

RSS 2.0