Min dagIdag för 38 år sedan hade min far med sig tussilago till min mor på BB. Tiden går, men barnen plockar fortfarande tussilago i vägrenen i april. Lite betryggande på något sätt. Och jag fick mitt efterlängtade armband, där döttrarna och maken valt varsin berlock. Älskar er!


Invigningen


Det blev tyvärr inga vårtecken i form av blommor för mig igår, hade så ont i nacken att jag knappt kunde röra mig på hela dagen. Idag har det mesta tack och lov släppt så att jag kan ta en promenad när jag hämtar barnen från dagis och skola. Tänkte ta med mig kameran som omväxling, något jag borde göra oftare.

Yngsta dottern var däremot som en kalv på grönbete i sina nya skor och sparkade fotboll med pappa.

Vårtecken


Idag lyser solen här (i alla fall just nu....) och förhoppningsvis kan vi hitta några vårtecken i form av sippor eller tussilago när vi går ut sedan. Men tills dess blir det vårtecken av annat slag, nämligen yngsta dotterns nya gympadojjor ("inte gympaskor mamma, gympadojjor"). Hon är överlycklig och hade dem på sig inne hela eftermiddagen igår. Idag blir det premiär ute. De får mig osökt att tänka på den här glad-låten.

Även mamma fick ett par nya skor, att ha när jag tränar på gymmet. Mina gamla har hängt med i många år så det var verkligen på tiden. Just nu försöker jag kurera en riktigt ond nacke men jag hoppas kunna ta en halvtimme på cross trainern imorgon med de nya "dojjorna" :).

Ha en riktigt skön söndag!

Foto: Privat

Härlig inspiration i köketHimlen är regntung här idag och den utlovade solen o ch värmen kommer kanske inte förrän i nästa vecka. Trist, men då får man ägna sig åt saker inomhus istället. Som att laga mat till exempel. Jag älskar kok- och bakböcker med vackra bilder och har ett antal hemma som jag bläddrar i ganska ofta, men lika ofta letar jag inspiration på nätet. Efter tips från Automatism hittade jag bloggen They Draw and Cook där recepten presenteras med härliga illustrationer. Planering av vardagsmaten är ju något som hänger som ett mörkt moln över många av oss ibland, men den här bloggen gör det absolut lite roligare :).


Det börjar närma sig....

...min födelsedag alltså :). Något som står på önskelistan i år är ett armband från Thomas Sabo som kan byggas på med berlocker allt eftersom.

 

Jag beklagar bloggpausen som varit/är och är jätteglad att ni ändå är några som fortfarande tittar in här ibland. Sedan senaste inlägget har jag bytt tjänst på jobbet och håller som bäst på att fasa ut mig själv från min gamla tjänst och fasa in en ny person där, samtidigt som jag försöker lära mig en massa helt nya saker. Det har helt enkelt inte funnits ork till mer än jobb och familj/vänner. Jag är dessutom in between bildbehandlingsprogram (står även det på önskelistan....) och känner mig lite lätt handlingsförlamad när det gäller publicering av bilder just nu.

 

Nog med ursäkter! Jag hoppas att sol, vår och det faktum att jag numera jobbar 90% ska ge mig en massa energi så att det även räcker till att blogga.


RSS 2.0