Nyårshälsning

Inläggen har tyvärr inte duggat tätt här i år men det har helt enkelt varken funnits tid eller ork, tyvärr. MEN, nu ser jag fram emot nytt år och nya möjligheter som man brukar säga och med 2011 i backspegeln kan det bara bli bättre!

Jag fick detta armband av maken i julklapp och det får symbolisera mitt löfte till mig själv inför 2012.

Memento Vivere - Kom ihåg att leva.

Så här bra skriver Efva på hemsidan:
Jag fann uttrycket “memento vivere” i boken ”Kärleken till Frank” av Nancy Horan. En fantastisk gripande kärlekshistoria om den amerikanske arkitekten Frank Lloyd Wright och Mamah Borthwick Cheney. När Mamah besöker den svenska författarinnan Ellen Keys hem står det över hennes dörr ”Memento Vivere”. Kom ihåg att leva. I dessa tider av att ständigt vara uppkopplad och tillgänglig, stanna upp och kom ihåg att njuta av livet i vardagen och inte bara ha måsten. Vi har ju bara ett liv och det är NU.


Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!


Kram!
Näst sista dagen

Igår lämnade maken och jag barnen hos mormor och morfar och gick och såg den nya Sherlock Holmes på bio. Riktigt bra film och skönt att komma iväg själva, det händer inte ofta. Imorse åt vi en mysig frukost med nybakade scones innan vi hämtade hem tjejerna igen. Lyxigt!
I övrigt har dagen ägnats åt lite städning samt förberedelser inför morgondagens nyårsfirande. Vi ska vara hos kompisar men står för förrätten och allt bubbel så idag skalade jag ett antal små jordärtskockor till soppa. Imorgon återstår bara att fixa parmachipsen som ska serveras till. Hur ska ni fira nyår?

RSS 2.0