Sköna söndag


Om en knapp timme bänkar jag mig i soffan och kopplar av och laddar batterierna inför en hektisk vecka (Hässleholm måndag, Stockholm onsdag till fredag). Kl. 20.00 visas Solsidan på fyran och kl. 21.00 visas Sherlock på ettan. Två helt olika, men fantastiska serier som jag fastnat totalt för. Om ni missade första avsnittet av Sherlock finns det fortfarande tid att se det här.


 

Ha en riktigt skön söndagkväll!

 

 

 


Redan torsdag


Just nu har jag hur mycket som helst att göra på jobbet och så ska jag på kurs tre dagar nästa vecka. Tiden räcker inte till för allt som ska hinnas med! Men solen har lyst vackert idag och det är alltid trevligt att åka till Stockholm, så det är bara att andas djupt, köra hårt och ladda batterierna så mycket det går i helgen. Den härliga vårbilden från Norrgavel var precis det lilla avbrott jag behövde mitt i all stress. Grönt är inte min favoritfärg (men väldigt inne nu, jag vet) utan det är den krispiga, spirande känslan jag gillar med bilden. Ett löfte om vår!Ekollon


För ett tag sedan landade mitt paket med Ekollon-vaser från Svenskt Tenn och de är så fina. Just nu har jag murgröna i men någon liten vårblomma får nog flytta dit snart.

 

 

Här har det varit plusgrader idag och trots att det varit mulet fick jag en liten, liten vårkänning, härligt! Idag klickade jag också hem ett paket från Therese Sennerholt inför Alla hjärtans dag. Det förra paketet var så snyggt att jag inte kunde låta bli :).

 

 


RSS 2.0