Want you. Need you. Love you. My cup of tea.


Förra året gick vår vita, då lite missfärgade, plastiga vattenkokare sönder. Kan inte påstå att jag blev så där väldigt ledsen över det... :) Däremot blev det svårt att bestämma vad vi skulle köpa istället. Eftersom vi har induktionshäll så har det fungerat ganska bra att istället värma vatten på spisen sedan dess, men när jag ändå var igång och klickade hem saker i veckan så gjorde jag äntligen slag i saken och beställde en ny. Det blev en Dualit från Bagaren och Kocken och nu väntar jag med spänning på att den ska dimpa ner här. Till min glädje upptäckte jag häromdagen att vår lokala teförsäljare tagit in en del av Kusmi Teas sortiment så nu har min cerisa burk med Irish blend fått en blå lillasyster, Anastasia. Tror bestämt att jag ska ta mig en kopp nu!


Ha en fortsatt trevlig dag!


Även jag...


...har idag införskaffat ett par vita Vågö från IKEA PS-serie, ett fynd för endast 199 riksdaler! De ska stå på altanen utanför vårt sovrum så att jag kan smyga ut tidigt på morgonen med en kopp te och ett glassigt magasin och njuta i solen innan resten av familjen vaknar. Underbart! Ett litet bord eller liknande för avställning ska också införskaffas framöver. Jag började dagen med en långpromenad med bästa väninnan i den härliga vårsolen (för visst kändes det lite som vår idag...?) innan maken och jag åkte och shoppade lite och nu ser jag fram emot Solsidan. En riktigt bra söndag med andra ord :).


Hoppas ni haft en lika bra dag!

Mars

 

 


Jag är hemma och vårdar barn, minsta tjejen snorar, hostar och har feber. Hon är hyfsat pigg just nu och sitter och leker här bredvid så jag passar på att blogga lite :). För att få lite vårkänslor trots att snön ligger vit utanför beställde jag idag nya påslakan till sovrummet. Vita, krispiga med fjärilar på! Får mig nästan att känna solen värma i ansiktet. När jag ändå var igång klickade jag hem en kökshandduk också...

 

 


RSS 2.0