Gårdagens

En snabb gårdagens från när Ida och jag var ensamma hemma. Medans jag tvättade och surfade lite så tittade hon på Fixa rummet (som förresten hon och äldsta dottern vill anmäla sig till...). Ljuset försvinner snabbt på eftermiddagarna men idag ligger ett tunt, vitt snötäcke utanför, mysigt!

American pancakes

Igår morse satt jag vid datorn en stund innan det var dags för frukost och läste bl a detta inlägg hos Husmorsorna. Det blev helt omöjligt att motstå, så en liten stund senare stod jag och stekte amerikanska pannkakor till Trettondagsfrukost, lyxigt! Hela familjen gav tummen upp. För oss fyra hade halva satsen räckt till frukost, men det beror förstås på hur många och hungriga man är. Någon lönnsirap hade vi inte hemma så det blev björnbärssylt istället, smaskens :).

Coco

Ikväll kl. 22.00 visas Coco - livet före Chanel på Sjuan. Fler än jag som ska titta?
Mysig Trettondagsafton till er alla!
Fotografiska

Maria på Husligheter tipsade om rean på Fotografiska och nu är dessa två affischer på väg hem till oss. Elefanten ska upp i Idas rum och den osynlige mannen kommer troligen hamna i vardagsrummet eller hallen. Det finns massor av snygga affischer så in och kika om ni inte redan gjort det.

Första riktiga jobbdagen efter julledigheten idag, kändes som att jag gick upp mitt i natten när klockan ringde 05.45, speciellt som resten av familjen fortfarande har jullov.RSS 2.0