Smarrig, enkel middag

Häromdagen fick jag tips av Jennie (tack vännen) om en superenkel thai-inspirerad kycklinggryta. Denna lagades till söndagmiddag och (kors i taket) båda barnen gav rätten godkänt! Nästa gång provar vi med nudlar istället för ris (barnen är av någon anledning inte så förtjusta i ris).

Jag stekte ca 700 gram kyckling, en gul lök och två gula paprikor och kryddade med salt och svartpeppar. När detta fått färg hällde jag på ca 1/2 burk kokosmjölk och en knapp dl 5% grädde. Sist hade jag i sweet chilisås. Jag tog ett par tre matskedar för att inte barnen skulle klaga på att det var för starkt, och så hade maken och jag på lite mer när vi skulle äta.

Foto: Privat

Kommentarer
Postat av: Mia

Mmm ser smarrigt ut:) Kram

2009-01-06 @ 11:09:41
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Låter gott! =)

Kram Pernilla

2009-01-06 @ 14:13:55
URL: http://www.frnkojatillslott.blogspot.com
Postat av: Carro

Då vill jag kontra lite ...host , host hahaha..

Stek upp kyckling , paprika,squash,champinjoner ..vad du vill...häll i 3 dl grädde eller matlagningsgrädde...en burk cocosmjölk...lite sweetchilisås..smaka av ...krydda ev med vad som e gott....det blir mumma...det e nog ungefär samma rätt ..jag brukar göra denna och får alltid bra betyg..den e ursprungligen från vår lilla vän Eva.....från en tjejmiddag för längesedan...kram

2009-01-06 @ 16:23:30
URL: http://carroliinis.blogg.se/
Postat av: Carro

gå in på min sida...ska lägga ut ett annat gott recept där..

2009-01-06 @ 16:25:09
URL: http://carroliinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0