Stockholmshelg

I helgen åker vi till Stockholm med kompisar för lite shopping och trevligt umgänge. Många inredningsbutiker ska vi hinna med, Mia och jag, och på söndag tänkte vi åka förbi Barkarby på vägen hem. Om ni vet några pärlor till inredningsbutiker är jag glad för alla tips. På lördag kväll ska jag gå på konsert med några kollegor, så då får maken och vännerna roa sig själva :). Muse spelar på Hovet, är det någon mer som ska dit?


Kommentarer
Postat av: Linruz

Åhhh ni kommer få en toppen helg...inget avis..fniss.

Kram och lycka till med shoppandet.

Lina

2009-10-22 @ 21:29:49
URL: http://www.linruz.se
Postat av: Husprojekt Drömhus

Hej!! Vad kul med en Stockholmshelg! Jag skall göra detsamma. åker i.m bitti 05.20 puh.. upp 04.45.. bäst & packa klart & duscha & lägga mig snart! :) Inredningsbutiker, läste jag att du skulle hinna med, har du lust att dela med dig lite tips på min sida om du har några bra? :) Ha en fantastisk helg,´vi kanske går förbi varandra ;) // Husprojekt Drömhus

2009-10-22 @ 21:50:12
URL: http://www.husprojektdromhus.blogspot.com/
Postat av: Carro

Ja...hm vad heter den nu då...BRUKA tror jag...ligger vid Nk någonstans...bakom ...på sidan ... dom har en massa fina stuff och sen måste ni besöka "Hans Mikael" ligger bakom Sture gallerian...finns en mörk och en ljus affär...dom e underbara..sen ligger det en annan precis brevid...jag älskar dom i alla fall!!

Östermalm har många sådana roliga affärer...LETA!

2009-10-24 @ 07:52:57
Postat av: Carro

DRÖMHUS har ni ju också....vid plattan affärerna som ligger under.....

2009-10-24 @ 07:54:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0