Vardag igen

Julledigheten gick alldeles för fort, maken var tvungen att åka iväg och jobba i mellandagarna (han är iväg denna vecka också och ska på kurs nästa...) och jag är tillbaka på jobbet. Lite mer ledighet hade inte skadat, men jag försöker tänka på de få mysiga dagar vi ändå fick vara lediga tillsammans hela familjen.

I helgen ska vi ha kalas för äldsta dottern som fyllt åtta, det blir pyssel här hemma med ett gäng tjejkompisar. Bäst att passa på att fotografera lite i dagsljus då. Jag ska försöka haka på vännen Weronicas vardagsfotografering, även om det inte lär bli ett foto om dagen publicerat här.

På julafton fick jag som omväxling vara med på kort och det blev faktiskt riktigt bra :). Så, för er som undrat så är det jag som försummat den här bloggen senaste månaderna...



Foto: Michael Gustafsson


Kommentarer
Postat av: Weronica - En mammas dag

Men så trevligt att finna ett nytt inlägg här när man scannar Bloggkoll :) Hoppas att det blir lite oftare nu! Och skoj att Du hakar på. Nu är jag ju i den entusiastiska begynnelsen och inspirationen finns där. Det lär väl komma och gå under resans gång, men det viktigaste är ju att fundera lite hur man använder kameran och att faktiskt knäppa lite mera i vardagen. Fin bild på dig! Hoppas att vi kan ses snart igen! Kram

2010-01-07 @ 22:20:33
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: Linruz

Kul att du med insireras till att fånga vardagen.

Jättefin bild av dig med.

Kram Lina

2010-01-07 @ 22:38:17
URL: http://www.linruz.se
Postat av: Linruz

Kul att du med insireras till att fånga vardagen.

Jättefin bild av dig med.

Kram Lina

2010-01-07 @ 22:38:39
URL: http://www.linruz.se
Postat av: Ewa

Hej min förstfödda, jag tycker ju att du är sötare i verkligheten. Vi ses på måndag. Håller som bäst på att baka bröd som vi tar med oss.



Mor och mormor

2010-01-08 @ 12:26:01
Postat av: Mrs. b

Så roligt att se dig på bild. Och en fin bild!

Jag försöker också med vardagsfotografering, så gott det går.

2010-01-08 @ 20:12:26
URL: http://mrsbandco.blogg.se/
Postat av: Anette

Så fin bild! Tycker jag känner igen dig men du handlar säkert på Maxi (där jag jobbar...) så det är väl så jag tycker du är bekant :)

2010-01-09 @ 22:37:42
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0