Vattenkokare


Vår vattenkokare gick sönder för ett bra tag sedan och jag har kokat upp vatten i en vanlig kastrull sedan dess. Funkar iofs bra och går fort, men allt som oftast är kastrullerna i disken, precis när man blir tesugen. En ny måste inhandlas och jag är lite sugen på Dualits Jug Kettle som finns hos Bagaren&Kocken. Mia rekommenderade den varmt igår när vi var där och fikade. Dualit har även en Dome Kettle som jag gillar formen på, lite mer retro och rymmer ett par dl mer. Vad har ni andra för vattenkokare? För- och nackdelar?


Även La Cafetieres vattenkokare har en tilltalande design, någon som provat den?

La Cafetiere Vattenkokare 1,7 liter Vit


Istället för bröllopsvalsen...

...dansade vi till den här låten när vi gifte oss. Underbar text!


Inspiration


Maken är bortrest och när jag tröttnade på Idol hamnade jag som vanligt framför datorn. Jag surfade in på Sköna Hem och mina ögon fastnade direkt på den här bilden. Jag älskar rymden och ljuset och att den äkta mattan och övriga detaljer gör att det känns varmt och inbjudande trots att tak, väggar och golv är vita.  Jag skulle väldigt gärna ha en sån äkta matta i vårt vardagsrum för att bryta av mot de vita väggarna och den i övrigt ganska moderna inredningen.

Foto: Svante Sjöstedt


Tack Mia!

För några dagar sedan fick jag headern ni ser ovan av Mia, bara sådär. Visst är den fin? Stort tack vännen, det värmer att du tänkte på mig!
Buxbom

 

Ytterligare en vecka har rusat förbi och helgen likaså. Idag fick vi dock äntligen ändan ur och åkte och köpte några buxbom till framsidan. Det blev två uppstammade till entrén och ett klot till ena hörnet. När de fått växa till sig lite blir det nog riktigt snyggt. På plattorna ser ni lite av vad barnen roat sig med idag :).

Foton: Privata 


RSS 2.0