Inspiration: Tvättstuga

image145
Att få till utformningen av tvättstugan/groventrén på ett praktiskt och bra sätt är inte det lättaste. Jag ritade och suddade och ritade om många gånger innan vi till slut bestämde oss för den lösning som syns på planlösningen ovan. Tanken är att en bänkskiva ska gå hela vägen från torkskåpet över tvättmaskin och torktumlare till diskbänken för att få gott om arbetsyta. Idag har vi bara diskbänken som avställningsyta och där samlas ofta en stor hög med ren tvätt, men sen finns det ingenstans att lägga det man viker. Över bänkskivan ska vi sätta in så många överskåp som får plats, så höga som möjligt för att maximera förvaringen. Produkterna i collaget är svart/vit klinker från Höganäs, tavla från Isa, matta från Pappelina, pedalhinkar från Bolagret, glasburkar från IKEA och iPal från Tivoli Audio.

Mitt problem just nu är hur/till vad vi ska utnyttja utrymmet i hörnet under bänkskivan. Öppningen mellan tvättmaskinen och trådbackarna under diskbänken är inte så stor tyvärr, kanske knappt 40 cm, så det är inte helt lätta att stoppa in och plocka ut saker där. Kom gärna med tips och förslag om ni har några.

Kommentarer
Postat av: Perlan

Ser väldigt läckert ut! Har ingen direkt idé om hörnet, det blir nog som du säger väldigt trångt där.. Tänkte först på typ ett köks skåp med snurra eller dylikt. Men inser att det får inte heller plats där..
Pedlahinkarna är riktigt läckra! :)
kram

2007-12-14 @ 20:09:45
URL: http://www.perlan.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0