Inspiration: Vardagsrum från ire

image128
Nya numret av Plaza Interiör damp ner i brevlådan häromdagen fylld av inspiration, bl a från ire möbel. När jag kikade runt lite på deras hemsida hittade jag denna snygga bild med soffan Infini. Inredningen på bilden passar mig väldigt bra, den är ljus och luftig, modern men ändå med inslag av gröna växter och lite personlig känsla. Många produktbilder idag är så hypermoderna och även om det är snyggt känns det ofta väldigt opersonligt. ires soffa skulle jag däremot gärna krypa upp i. Jag gillar även det vita bordet på bilden men maken är inte lika förtjust så just nu är vi lite inne på ett bord med underrede i ek och skiva i betong, ca 4-5 cm tjock (och säkert blytung). Företaget Betongdesign tillverkar bl a bord med betongskiva men vad jag vet bara med underrede i metall. Kanske ändå kan vara värt att undersöka.

Kommentarer
Postat av: Bodil

Wow, fin bild. Jag har gått från en grön period till en grå period och just nu slukar jag allt i färgen grått, både vad gäller kläder och inredning. Kram, kram.

2007-11-22 @ 23:13:43
URL: http://gladjeamnen.blogg.se
Postat av: Kim

Snygg, ser bekväm ut med vilket är ett måste enligt mig iaf :) Vi har också fastnat för en soffa från Ire, dock en annan modell om än snarlik - Magnum.

http://www.iremobel.se/soffor/magnum/index.htm

Vad gäller BetongDesign så ska de vara flexibla. Om ni tex får en möbelsnickare att tillverka underredet så lär de kunna gjuta passande betongskiva.

2007-11-23 @ 08:32:40
URL: http://husikavlinge.blogspot.com
Postat av: anette

Bodil: Det är samma med mig, fast jag har gått från brunt till grått.

Kim: Haha, det borde jag förstått att vi skulle gilla möbler från samma tillverkare.

2007-11-24 @ 09:00:32
URL: http://vibyggerhus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0