Julklappstips

image117
Moa fyllde ju sex år igår och fick då PC-spelet Kalas med Rut & Knut från Pan Vision. Vi har tidigare läst några böcker om Rut & Knut som vi gillar och tänkte därför att detta spel kanske kunde vara något. Rut & Knut är skapade av Carin och Stina Wirsén. Carin är matte-, bild- och speciallärare och Stina är illustratör. Lilian Ahlm och Tor Englund som är lärarutbildare vid Lärarhögskolan i Stockholm har medverkat i framtagandet av spelen och lekarna.

Spelet var en riktig hit och hon har suttit ett par kvällar med det nu och lär sig massor. Det är väldigt kul och pedagogiskt och hon får träna på det som hon är mest intresserad av just nu, nämligen bokstäver, ord och meningar. Spelet innehåller mycket mer än så, men det är det och en del räkneexempel som hon hunnit med hittills. Enda nackdelen är väl det lilla sammanbrottet hon fick ikväll när det var dags att gå och lägga sig och hon inte hade kommit till "Korvkiosken" :). Vi rekommenderar alltså spelet varmt!

Kommentarer
Postat av: Att ha det gott

Tack för tips

2007-11-15 @ 08:45:17
URL: http://rubinen777.blogg.se
Postat av: Weronica

Kul att Moa gillade den! Det spelet har gått varmt här sedan i somras. En riktig hit är det.

2007-11-15 @ 10:36:47
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: Camilla

Jag har letat efter detta spelet ett bra tag nu och hittade ett nytt på Tradera, funderar på att buda. Minns du vad det kostar i handeln?

2007-11-30 @ 09:43:25
URL: http://husnr8.blogg.se
Postat av: Hells Kitchen

good job please keep on the good work

2010-02-04 @ 08:19:13
URL: http://hells-kitchen.tk01.info

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0