Idag kom de slutliga ritningarna

image81
image82
Idag kom de reviderade ritningarna på huset och så här ska alltså vårt Myresjöhus Kornett se ut! Vi har tänkt att huset ska ha stående vit lockpanel (ser grå ut på bilderna) med liggande svart panel kring entrén på framsidan och på gaveln på baksidan. Ytterdörren och dörren till groventrén blir vita. Invändigt kommer maken och jag att sova i sovrum 1 på bottenvåningen och till barnen gör vi iordning sovrum 2 och sovrum 3 på övervåningen. Det som är markerat som sovrum 4 blir kombinerat arbetsrum och gästrum. Jag återkommer om garaget för där behövde ytterligare ett par små justeringar göras på ritningarna.

Kommentarer
Postat av: Kim

Kul att se skillnaderna gentemot våra egna ritningar och tankar. Har ni några fönster i väggen mellan allrum och vardagsrum eller är öppningen helt igenbyggd? Lutar själva åt varianten som visningshuset i Göteborg har, men det stora allrum ni får har sin charm det med :)

2007-10-19 @ 21:29:56
URL: http://husikavlinge.blogspot.com
Postat av: anette

Hej Kim! Vi har tre st 50x50 cm fönster i en lodrät rad i väggen mellan allrum och vardagsrum. Om du tittar noga på ritningen så ser du markeringen, på vänstra delen av väggen. Då kan man se ner till allrummet så att man inte helt tappar den öppna känslan trots att vi byggt igen där. Vi tyckte det blev för mycket död yta med visningshusets lösning, men det finns för- och nackdelar med båda.

2007-10-19 @ 22:45:16
URL: http://vibyggerhus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0