Spegel, spegel...

Imorgon ska vi hämta den spegel vi beställt hos glasmästaren. Den ska sitta i lilla badrummet, längs hela väggen som på bilden ovan. För att ha möjlighet att byta ut den om vi så skulle önska har vi valt att inte kakla in spegeln utan fästa den utanpå kaklet. Vår spegel är beställd hos Bilglas i Linköping, är 166 x 60 cm och kostar 1000:- . Jag vill ha någon form av vit hylla under spegeln (smidigt när man håller på med linserna bl a) men jag vet inte riktigt hur den ska se ut. En helt slät hylla, en tavellist eller något annat? Någon som har några förslag?

Foto: Bild från Myresjöhus visningshus i Göteborg

Kommentarer
Postat av: pia

Blir råsnyggt!!!

kramis

2008-07-28 @ 21:40:11
URL: http://baramittlillahem.blogg.se/
Postat av: Jo

Åh, snyggt! :)

Vi har ju också funderat på en sådan och har funderat på VAR man beställer speglar. Nu vi iofs inte sååå långt till Lpg, men det får nog bli hemma i Gbg istället. :)

2008-07-29 @ 13:14:20
URL: http://lr155.blogspot.com
Postat av: Renoveringsbloggande Hanna

Vad kul o se lite från köket! Vi håller just nu på med lite köksplanering inför en renoveringen och det är ju så mycket saker att tänka på och som dyker upp efter vartannat.. Kul o se hur andra har tänkt. Superfint ser det ut iallafall!

2008-08-05 @ 10:42:46
URL: http://renoveringsbloggande.blogspot.com
Postat av: Anneli

Snyggt! Vi har precis renoverat vår lilla toalett, och vi satte oxå en spegel över hela väggen som ni gjort. Beställd hos glasmästare med :-) Vi har satt en hylla under spegeln längs efter hela, snyggt praktiskt och passande! Vi tog en glashylla från IKEA som var 140 cm lång (finns i olika strl) sen månterade vi först hyllan och sedan monterade vi spegeln "över" fästerna till hyllan så att hyllan hamnade precis under där spegeln slutade! Super snyggt, rekomenderas verkligen. Tyvärr har jag ingen blogg så jag har ingen bild... Kram och lycka till!

2009-07-22 @ 23:30:33
Postat av: JO

Härligt bqdrum!

En fråga bara, Vad har runt fönsterkarmen?

Själv funderar jag på att sätta aluminium runt.

2009-10-06 @ 21:08:37
URL: http://byggpris.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0