Det blir inte alltid som man tänkt sig....

Igår målade våra målare allt som ska vara Specialgrått i huset, dvs nästan hela bottenvåningen samt arbetsrummet uppe. Imorse åkte maken och jag förbi innan jobbet för att titta på resultatet och ....... det var inte alls som jag tänkt mig! Färgen i sig är fin men vid ryggåstaket blev kontrasten för stor mot det kritvita taket. Efter en massa ältande och funderande hit och dit och ont i magen, några samtal till målaren och byggledaren (ställningen vid ryggåstaket ska nämligen tas ner imorgon) så har målarna nu bytt färg till Nordsjövit och målat en vända på bottenvåningen. Jag gick förbi efter jobbet och kunde pusta ut för nu ser det jättebra ut. Mindre kontrast mot taket och bort med den lite för gula tonen som kom fram i den Specialgrå färgen i vardagsrummet.

Så här såg det ut efter en strykning med Nordsjövit (tyvärr svårt att återge de riktigt rätta färgerna):Så här såg det ut med Specialgrått i arbetsrummet (som nu också ska målas Nordsjövitt):

Foto: Privat

Kommentarer
Postat av: mia

ser mycket bättre ut med den vita, det är som sagt lite för mycket gult i den andra... tråkigt när man ställer in sig på saker men kul att det blir bra iallafall:)

Kram M

2008-06-11 @ 22:05:23
URL: http://mittvitahus.bloggspot.com
Postat av: Isabelle

NordsjöVitt är riktigt snygg! Man slipper det kritvita, men blir inte alls lika gul som den traditionellt tonade vita, S0502-Y. Vi säljer nästan bara NordsjöVit nuförtiden. Vilken tur att det ordnade sig, så att du blev helnöjd och fick det som du hade tänkt dig!

2008-06-15 @ 22:33:14
URL: http://fixaodona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0