Helg

image228
I helgen ska vi åka och titta på kakel och klinker till hall, badrum x 2, tvättstuga och kök. Senast v16 ska valen vara gjorda så det är väl dags att sondera utbudet nu. Köket skrev jag om häromdagen, till tvättstugan har vi bestämt oss för svart/vitt klinker från Höganäs och till hallen är det skiffer som står på önskelistan. I lilla badrummet på bottenvåningen vill vi ha liggande rektangulärt vitt kakel på väggarna och något brunsvart klinker på golvet. Till stora badrummet på övervåningen blir det troligen vanliga kvadratiska vita plattor på väggarna och mörkgrå klinker på golvet. Vi har alltså ganska klara bilder av hur vi vill att det ska se ut, men måste nu bestämma oss för vad exakt vi ska beställa. Här hittar du tidigare inlägg kring badrum.

Bild: Svenska Kakel

Kommentarer
Postat av: Susihus

Åhh va härligt, fast jag kommer ihåg att det var nästan lite jobbigt med alla val. Ha en go helg, Kram

2008-03-14 @ 21:10:37
URL: http://susihus.blogg.se
Postat av: Anna

Att välja kakel kan vara ångestframkallande... men jisses, vad nöjd man blir när man är klar! Jag längtar efter att se resultatet av de val vi gjorde i januari när vårt hus kommer på plats om knappt en månad.
Lycka till!

2008-03-15 @ 18:12:07
URL: http://www.hjelmgren.com/husblogg/
Postat av: Anonym

Jag är helt säker på att det kommer bli jättefint! Det är roligt att välja kakel om än det finns en uppsjö. Ha en fin dag!

2008-03-16 @ 09:46:17
Postat av: Inrednignsgalen

Såg det svart huset i inlägget under! så snyggt!!!!

2008-03-16 @ 18:07:02
URL: http://www.inredningsgalen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0