Status vecka 9

image219
Det har varit grått och trist de senaste dagarna här och imorse när jag vaknade låg ett tunt vitt täcke av snö över gräsmattan. Det försvann dock ganska snabbt när det började regna. Jag tog i alla fall en sväng (med stövlar denna gång) upp till tomten för att dokumentera framstegen. Nu är plattorna för både garaget och huset gjutna så det händer nog inte mycket mer däruppe förrän huset kommer om två veckor. I övrigt är tomten bara gegga, gegga och mera gegga efter allt regn, och så finns en del sten och några trädrötter också. Liiite svårt att se en fin trädgård framför sig just nu :).

Foton: Privata

Kommentarer
Postat av: Sus i Hus

Hihi det är bara att fantisera om den fina och nyklippta gräsmattan...Va kul att det börjar hända nå't. Ha en skön kväll. Kram

2008-03-02 @ 22:10:19
URL: http://susihus.blogg.se
Postat av: Annika

Tänk vad häftigt när det står ett helt hus där! Svårt att förställa sig idag, kan jag tro! ;) Och rätt vad det är så har ni en jättefin gräsmatta också! Ha en fin kväll!

2008-03-03 @ 17:20:00
URL: http://www.flexinredning.blogspot.com
Postat av: Magnus

Kul att se när huset växer fram! Jag håller med om att det är svårt att föreställa sig hur det ska se ut när allt är färdigt.

2008-03-12 @ 11:54:10
URL: http://www.hjelmgren.com/husblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0